A19 Profielonderhoud: Tiaan Botes

Tiaan Botes is ‘n rugbyspeler van formaat en vul tans die posisie van losskakel (10) in die Helpmekaar eerste-rugbyspan. Met oor die 15 000 Instagram-volgers, verskeie borgskappe, met onder andere Ultimate Sport Nutrition en ‘n plek in die SA-skolerugby-oefenspan van 2019. Hy vertel vir die Helpieflitse meer van homself, sy sosiale platforms en sy drome vir die toekoms.

V: Jy oefen rugby, atletiek, sowel as in die gimnasium, maar watter een van hierdie sportsoorte is jou gunsteling?

A: My gunsteling is rugby, want dit is die rede waarom ek so hard oefen in die gimnasium.

V: Wat doen jy in jou vrye tyd wanneer jy nie besig is met een of ander sportsoort nie?

A: Ek gaan speel graag tenpin bowling of gaan eet sushi saam met my vriende.

V: Wat is jou advies aan jonger seuns wat jou bewonder?

A: Jy moet ‘n visie vir jouself hê sodat jy iets het om na te streef en voor te werk. Ek stel byvoorbeeld weekliks vir myself nuwe doelwitte wat ek graag wil bereik. Wanneer jy hierdie doelwitte begin bereik en resultate begin sien, wil jy nie ophou nie, ek belowe!

V: Hoe het jy so baie Instagram-navolgers gekry en is dit vir jou belangrik om baie navolgers te hê of baie “likes” op ‘n foto te kry?

A: Aangesien ek verskeie borgskappe het by verskillende organisasies, is dit vir hulle belangrik dat ek hulle adverteer en aktief is op sosiale media sodat ek hulle handelsmerke kan adverteer. Die belangrikste aspek van hoe om enige borgskap te kry gaan maar oor hoe aktief jy op sosiale media is.

My navolgers het begin toeneem vandat ek my USN-borgskap ontvang het, en vandaar het dit net aanhou groei en meer organisasies het my begin borg.

V: Wat is iets wat jou navolgers dalk nie van jou geweet het nie?

A: Ek is ‘n natuurliefhebber en mal oor diere, veral honde, hasies en perde.

V: Wat is jou planne vir na skool en jou drome vir die toekoms?

A: Ek sal na skool graag wil voortgaan met my rugbydroom en ek wil ook graag sportsielkunde gaan swot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *